Untitled
30 dec 2017
week 237: 22 t/m 29 december

Het was kerstontbijt op 22 december. ’s Morgens vroeg heb ik sneeuwpopjes gemaakt van eieren, chocoladebolletjes en zoutstengels voor de klassen van Bas en Laura. Ze hebben ieder in hun eigen klas gegeten, gezellig met de kaarsjes aan. Aan het eind van de ochtend ben ik naar school gegaan om bij de kerstviering te zijn. Thuis hebben we gezellig spelletjes gedaan en Bas en Laura mochten kiezen wat we zouden eten: pannenkoeken!!! Na het avondeten ben ik met Laura naar Ly gewandeld om een kerstkaart in de bus te doen.
Op 23 december zijn we naar de VVV in Helmond geweest en daarna moest ik toch echt mee naar de Action om het zakgeld op te maken . Laura had een mooi kleurboek gekocht, waar ze ook met verschillende kleuren tape figuren in moest plakken.
We hebben op 24 december gezellig met zijn viertjes een kerstfilm gekeken (The Polar Express) en daarna hebben we lekker gegourmet. Laura mocht vanavond bij Bas logeren. Ze hadden het erg gezellig en het duurde even voordat ze gingen slapen .
Op 25 december, 1e kerstdag, waren Bas en Laura al erg vroeg aan het rondrennen. We hebben gezellig met zijn vieren ontbeten en zijn aan het eind van de ochtend naar opa en oma Van Mierlo gegaan. We hebben lekker gegeten, gezellig spelletjes gedaan en omdat Laura zo moe was, heeft ze een tijdje boven in bed liggen slapen. Toen ik haar wakker ging maken, zei ze: “ik vind het leuk” .
Ook op 2e kerstdag, 26 december, hebben we met zijn vieren een gezellig kerstontbijt gehad. Daarna heb ik samen met Laura met de ministeck gespeeld. ’s Middags hebben we gezellig bij opa en oma Van Aerle gegourmet. Na het eten hebben de kindjes naar Frozen gekeken.
Op 27 december hebben we boodschappen gedaan en zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Ik ben met Laura nieuwe schoenen gaan kopen (de rits van een van haar laarsjes is stuk en er zijn wat stiksels los). Weer thuis hebben Bas en Laura fijn samen in de tuin gespeeld. Toen het al donker was, heb ik ze toch maar naar binnen geroepen.
Op 28 december zijn we bij tante Marian en ome Henny op bezoek geweest om de spulletjes die we mochten lenen voor Bas zijn kinderfeest terug te brengen. ’s Avonds zijn we gezellig met opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline gaan eten bij Dinertijd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative